ARABIA SAUDITE

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_ARABINE_SAUDITE_#RIYADH #50_POZICIONE_PUNE_VAJZA_DHE_DJEM.#PRANOHEN_APLIKANTE_NGA_KOSOVA_DHE_MAQEDONIA#KAMARIER/E#PAGA_1000_1300_USD_NE_MUAJKompania garanton: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene :Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni brenda 1 muaji.Ju mirepresim!SELOS AGENCY ALBANIAYOUR EMPLOYMENT PARTNER Contact:Tel: