GJERMANI

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI#MYHNIH#FRANKFURT#PUNESIM_NE_HOTELERI_TURIZEM#KONTRATE_1_VJECARE#DJEM / #VAJZA#PAGESA_800_EURO_NETTOKOMPANIA GRANTON: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene : Njohuri te gjuhes angleze. Gjuha gjermane perben avantazh Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe

GJERMANI

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI#MYHNIH#FRANKFURT #VAJZA_DHE_DJEM#KAMARIER/E#PAGESA_800_EURO_NETTOKompania garanton: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene : Njohuri te gjuhes angleze. Gjuha gjermane perben avantazh. Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni

GJERMANI

#PUNESIM_NE_GJERMANI#FRANKFURT__VENDE PUNE NE FABRIKE #APLIKONI_TANI_ONLINE#KERKOJNE_STAF:#_VAJZA_DHE_DJEM_18_30_VJECPAKETIMSISTEMIMETIKETIM#PUNESIM_I_SHPEJT#KONTRATA_PUNE_3_MUJORE#PAGESA_2000_EURO_NE_MUAJ#DOKUMENTET_QE_KERKOHEN:Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.Pashaporte te vlefshme .Kerkohet njohuri mesatare e gjuhes angleze.__________________________________________________Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni per sezonin Nentor – Janar.Ju mirepresim!Kompania garanton asistence ne:Dokumentacion AkomodimPAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUARSELOS

PUNESIM NE GJERMANI

PUNESIM NE GJERMANI

🗣️🇩🇪🇩🇪🇩🇪 ⇲ #MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI🇩🇪🇩🇪🇩🇪🌐 📢📢📢 📢🔥🔥🔥🔥 📍#KERKOHET_STAF_PER_INFERMIERE_ 📍#PAGA_FILLON_ME__1800_EURO_ 📍#FEMRA_DHE_MESHKUJ_INFERMIERE_ _________________________________________________✍️ Menjehere pasi fitoni intervisten, nenshkruani kontraten.! 🎯Kompania garanton: ✅ Kursin e gjuhes Gjermane✅ Kostot e udhetimit✅ Certifikimin e dokumentave✅ Kostot e vizes✅ Njohjen e diplomes✅ Kostot e Trajnimit✅ Sigurim Shendetesor✅ Njohja e lejes✅ Kontrate Definitive 🌺Te gjithe aplikantet e interesuar duhet : ✅Te

PUNESIM NE GJERMANI

PUNESIM NE GJERMANI

#PUNESIM_NE_GJERMANI#MYNIH___ #BERLIN__ #FRANKFURT__ #GOTHA__ #BREMENVENDE PUNE NE FABRIKE #APLIKONI_TANI_ONLINE#KERKOJNE_STAF:#_VAJZA_DHE_DJEM_18_35_VJECPAKETIMSISTEMIMETIKETIM#PUNESIM_I_SHPEJT#KONTRATA_PUNE_3_MUJORE#PAGESA_2000_EURO_NE_MUAJ#DOKUMENTET_QE_KERKOHEN:Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.Pashaporte te vlefshme .Kerkohet njohuri mesatare e gjuhes angleze.__________________________________________________Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni per sezonin Qershor – Shtator .Nisjet do behen ne daten 28 Maj 2020 /Ju mirepresim!Kompania garanton