GJERMANI

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI#MYHNIH#FRANKFURT#PUNESIM_NE_HOTELERI_TURIZEM#KONTRATE_1_VJECARE#DJEM / #VAJZA#PAGESA_800_EURO_NETTOKOMPANIA GRANTON: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene : Njohuri te gjuhes angleze. Gjuha gjermane perben avantazh Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe

GJERMANI

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI#MYHNIH#FRANKFURT #VAJZA_DHE_DJEM#KAMARIER/E#PAGESA_800_EURO_NETTOKompania garanton: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene : Njohuri te gjuhes angleze. Gjuha gjermane perben avantazh. Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni

GJERMANI

#PUNESIM_NE_GJERMANI#FRANKFURT__VENDE PUNE NE FABRIKE #APLIKONI_TANI_ONLINE#KERKOJNE_STAF:#_VAJZA_DHE_DJEM_18_30_VJECPAKETIMSISTEMIMETIKETIM#PUNESIM_I_SHPEJT#KONTRATA_PUNE_3_MUJORE#PAGESA_2000_EURO_NE_MUAJ#DOKUMENTET_QE_KERKOHEN:Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.Pashaporte te vlefshme .Kerkohet njohuri mesatare e gjuhes angleze.__________________________________________________Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni per sezonin Nentor – Janar.Ju mirepresim!Kompania garanton asistence ne:Dokumentacion AkomodimPAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUARSELOS

DANIMARKE

#INTERSHIP_NE_AGROKULTURE_#PAGA_1500_1700_EURO_NE_MUAJ Kompania garanton: Akomodim. Dokumentacion. Kontrate pune 1 vjecare. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor. 37 ore ne jave. Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene : Njohuri te gjuhes angleze ne nivelin A2. Te jene ne vazhdimesi te studimeve per

ARABIA SAUDITE

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_ARABINE_SAUDITE_#RIYADH #50_POZICIONE_PUNE_VAJZA_DHE_DJEM.#PRANOHEN_APLIKANTE_NGA_KOSOVA_DHE_MAQEDONIA#KAMARIER/E#PAGA_1000_1300_USD_NE_MUAJKompania garanton: Akomodim. Ushqim. Kontrate pune 1 vjecare. Vizen e punes. Pushimet Vjetore. Sigurim Shendetesor.Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene :Eksperience pune. Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni brenda 1 muaji.Ju mirepresim!SELOS AGENCY ALBANIAYOUR EMPLOYMENT PARTNER Contact:Tel:

PUNESIM NE SUEDI

#NJOFTIM_PER_PUNESIM_NE_️️SUEDI#KOMPANI_NE_SUEDI_KERKONE_PERSONEL_NGA_SHQIPERIA_PER_POZICIONIN_E_PUNES: ★★ ⇲🔹📑#KUJDESTARE_NE_SHTEPI _____________________________________________ 🔖- Kandidatet e interesuara duhet te jene :-Mosha 35 -50 vjec. 🎯Kompania ofron:Ushqim | 🏡 Banesen | Documentacionin | Sigurime Shendetsore ❖- Kerkohet njohuri e gjuhes angleze.❖- Pranohen vetem kandidate me eksperience pune ne kete sektor.❖- Pagesa ne

PUNESIM NE USA

🗣️🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸#MUNDESI_PUNESIMI_NE_AMERIKE🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🌐 📢📢#KERKOHEN_SHOFERE_KAMIONI_🚛🚛🚛🚛#PAGA_50000_DERI_NE_70000_USD_NE_VIT#PRANOHEN_APLIKANTE_NGA_SHQIPERIA_MAQEDONIA_DHE_KOSOVA🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰#PROGRAMI_EW_3_VISA_MUNDESON_SHPERNGULJEN_ME_FAMILJEN_NE_AMERIKE_DHE_PAJISJEN_ME_GREEN_CARD🗽🗽Afati per dorezimin e dokumentave 2 (dy) jave.Kompania financon te gjithe aplikimin ju duhet vetem te permbushni kushtet.🎯💰💰💰💰🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼_________________________________________________🌺Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene:✅ Leje Drejtimi e Klasit CE, te jete mare minimumi para 3 viteve✅ Eksperience te vërtetueshme

PUNESIM NE KROACI

🗣️📣📬#MUNDESI_PUNESIMI_NE_KROACI_🌐 📍#KERKOHEN_4_PUNTORE_PATRIMI_MESHKUJ_DHE_FEMRA_ 📍#PAGESA_FILLON_ME_556_EURO_ 🎯KOMPANIA GARANTON: 🏡 AKOMODIM 🍞 USHQIM 🚌 TRANSPORT 🌺TE GJITHE APLIKANTET DUHET TE KENE: ✅ EKSPERIENCE E MEPARSHME NE POZICIONE TE NGJASHME PUNE ✅ GJUHA ANGLEZE E DETYRUESHME 🌼🔖#PUNESIM_I_SHPEJT💥🌠‼️ Contact ☎️Tel: +355 6834 36081📩Email CV to : office.selosagency@yahoo.com🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania🔮Skype:

PUNESIM NE GJERMANI

PUNESIM NE GJERMANI

🗣️🇩🇪🇩🇪🇩🇪 ⇲ #MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI🇩🇪🇩🇪🇩🇪🌐 📢📢📢 📢🔥🔥🔥🔥 📍#KERKOHET_STAF_PER_INFERMIERE_ 📍#PAGA_FILLON_ME__1800_EURO_ 📍#FEMRA_DHE_MESHKUJ_INFERMIERE_ _________________________________________________✍️ Menjehere pasi fitoni intervisten, nenshkruani kontraten.! 🎯Kompania garanton: ✅ Kursin e gjuhes Gjermane✅ Kostot e udhetimit✅ Certifikimin e dokumentave✅ Kostot e vizes✅ Njohjen e diplomes✅ Kostot e Trajnimit✅ Sigurim Shendetesor✅ Njohja e lejes✅ Kontrate Definitive 🌺Te gjithe aplikantet e interesuar duhet : ✅Te

PUNESIM NE GJERMANI

PUNESIM NE GJERMANI

#PUNESIM_NE_GJERMANI#MYNIH___ #BERLIN__ #FRANKFURT__ #GOTHA__ #BREMENVENDE PUNE NE FABRIKE #APLIKONI_TANI_ONLINE#KERKOJNE_STAF:#_VAJZA_DHE_DJEM_18_35_VJECPAKETIMSISTEMIMETIKETIM#PUNESIM_I_SHPEJT#KONTRATA_PUNE_3_MUJORE#PAGESA_2000_EURO_NE_MUAJ#DOKUMENTET_QE_KERKOHEN:Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.Pashaporte te vlefshme .Kerkohet njohuri mesatare e gjuhes angleze.__________________________________________________Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni per sezonin Qershor – Shtator .Nisjet do behen ne daten 28 Maj 2020 /Ju mirepresim!Kompania garanton