http://selosagency.com/?p=789

#PUNESIM_NE_GJERMANI#FRANKFURT__VENDE PUNE NE FABRIKE #APLIKONI_TANI_ONLINE#KERKOJNE_STAF:#_VAJZA_DHE_DJEM_18_30_VJECPAKETIMSISTEMIMETIKETIM#PUNESIM_I_SHPEJT#KONTRATA_PUNE_3_MUJORE#PAGESA_2000_EURO_NE_MUAJ#DOKUMENTET_QE_KERKOHEN:Nuk duhet te kesh ekspuls nga vendet europiane.Pashaporte te vlefshme .Kerkohet njohuri mesatare e gjuhes angleze.__________________________________________________Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni per sezonin Nentor – Janar.Ju mirepresim!Kompania garanton asistence ne:Dokumentacion AkomodimPAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUARSELOS AGENCY – PARTNERI JUAJContactTel: +355 68 2361915Email CV to : office.selosagency@yahoo.comFB: SELOS Agency Recruitment AlbaniaSkype: Selosagency2015Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.Ish Parku i Autobuzave

GJERMANI