#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช#MYHNIH#FRANKFURT#PUNESIM_NE_HOTELERI_TURIZEM#KONTRATE_1_VJECARE๐Ÿ˜Š#DJEM / #VAJZA#PAGESA_800_EURO_NETTOKOMPANIA GRANTON:โœ… Akomodim.โœ… Ushqim.โœ… Kontrate pune 1 vjecare.โœ… Vizen e punes.โœ… Pushimet Vjetore.โœ… Sigurim Shendetesor.๐ŸŒบTe gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene :โœ… Njohuri te gjuhes angleze.โœ… Gjuha gjermane perben avantazhโœ… Eksperience pune.โœ๏ธ Firmosni kontraten e punes dhe punesohuni brenda 1 muaji.Ju mirepresim!SELOS AGENCY ALBANIA๐ŸฆŒโ›ณPARTNERI JUAJ I PUNESIMIT.Contact:โ˜Ž๏ธTel: +355 683436081๐Ÿ“ฉEmail CV to : selos.jobs@yahoo.com๐Ÿ”ฎFB: SELOS Agency Recruitment Albania๐Ÿ”ฎSkype: Selosagency2015Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.Ish Parku i Autobuzave๐Ÿ“

GJERMANI