#NJOFTIM_PER_PUNESIM_NE_️️SUEDI
#KOMPANI_NE_SUEDI_KERKONE_PERSONEL_NGA_SHQIPERIA_PER_POZICIONIN_E_PUNES:

★★ ⇲
🔹📑#KUJDESTARE_NE_SHTEPI

_____________________________________________

🔖- Kandidatet e interesuara duhet te jene :
-Mosha 35 -50 vjec.

🎯Kompania ofron:
Ushqim | 🏡 Banesen | Documentacionin | Sigurime Shendetsore

❖- Kerkohet njohuri e gjuhes angleze.
❖- Pranohen vetem kandidate me eksperience pune ne kete sektor.
❖- Pagesa ne banke.

APLIKO TANI DHE PUNESOHU ✔️
JU MIREPRESIM PER ME SHUME INFORMACION! ✔️

☎️Tel: +355 683436081
📩Email CV to : punesime2012@gmail.com
🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania
🔮Skype: Selosagency2015
Ju ndihmojme ne plotesimin e CV tuaj.
Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:
Rr e Kavajes, Condor Center, Kati II Tirane.
Ish Parku i Autobuzeve.

PUNESIM NE SUEDI