🗣️
🇩🇪🇩🇪🇩🇪 ⇲

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_GJERMANI🇩🇪🇩🇪🇩🇪🌐 📢📢📢

📢🔥🔥🔥🔥

📍#KERKOHET_STAF_PER_INFERMIERE_

📍#PAGA_FILLON_ME__1800_EURO_

📍#FEMRA_DHE_MESHKUJ_INFERMIERE_

_________________________________________________
✍️ Menjehere pasi fitoni intervisten, nenshkruani kontraten.!

🎯Kompania garanton:

✅ Kursin e gjuhes Gjermane
✅ Kostot e udhetimit
✅ Certifikimin e dokumentave
✅ Kostot e vizes
✅ Njohjen e diplomes
✅ Kostot e Trajnimit
✅ Sigurim Shendetesor
✅ Njohja e lejes
✅ Kontrate Definitive

🌺Te gjithe aplikantet e interesuar duhet :

✅Te kene mbaruar Universitetin per INFERMIERI
✅ CV ne gjuhen Gjermane
✅Nivelin A2 i Gjuhes Gjermane
✅NIveli B1 dhe B2 perben avantazh

SELOS AGENCY ALBANIA🦌⛳
YOUR EMPLOYMENT PARTNER

Contact

☎️Tel: +355 683436081
📩Email CV to : office.selosagency@yahoo.com
🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania
🔮Skype: Selosagency2015

Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:
Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.
Ish Parku i Autobuzave📍

PUNESIM NE GJERMANI