skip to Main Content
Shofer Kamioni Ne USA
Shofer Kamioni Ne USA
Shofer Kamioni ne USA
Shofer Kamioni Ne USA

Shofere Kamioni ne USA

🗣️🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

#MUNDESI_PUNESIMI_NE_AMERIKE🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🌐 📢📢

#KERKOHEN_SHOFERE_KAMIONI_

#PAGA_50000_DERI_NE_70000_USD_NE_VIT

#PRANOHEN_APLIKANTE_NGA_SHQIPERIA_MAQEDONIA_DHE_KOSOVA

#PROGRAMI_EB_3_VISA_MUNDESON_SHPERNGULJEN_ME_FAMILJEN_NE_AMERIKE_DHE_PAJISJEN_ME_GREEN_CARD

Afati per dorezimin e dokumentave ne date 20.02.2020.

Kompania financon te gjithe aplikimin ju duhet vetem te permbushni kushtet.
🎯
💰💰💰💰🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
_________________________________________________

🌺Te gjithe aplikantet e interesuar duhet te kene:

 Leje Drejtimi e Klasit CE, te jete mare minimumi para 3 viteve
 Eksperience te vërtetueshme si shofer kamioni
minimalisht 1 vit,
 Njohuri të gjuhës angleze në nivelin bazik,
 Rekorde të pastra kriminale,
 Te mos kene pasur probleme me emigracionin ne USA.

🌺 Kompania garanton:

 Kontrate pune 3-vjecare te rinovueshme,
 Aplikim për Green Card,
 Mundesi aplikimi për Bashkim Familjar,
 Kosto akomodimi të mbuluara per 2-muajt e pare,
 Biletë udhëtimi e mbuluar,
 Përfitim i Social Security Number.

🌺 Procesi:

 Aplikimi
 Plotesoni Dokumentacionin,
 Marrja e Vizes ne Ambasade dhe Nisja

Ju mirepresim

SELOS AGENCY ALBANIA🦌
YOUR EMPLOYMENT PARTNER

Contact

☎️Tel: +355 683436081
📩Email CV to : employment.selosagency@outlook.com
🔮FB: SELOS Agency Recruitment Albania
🔮Skype: Selosagency2015

Ju mirepresim ne zyre per intervista ne adresen:
Rr e Kavajes, Condor Center, Kati IIl Tirane.
Ish Parku i Autobuzave

Back To Top